суботу, 21 січня 2017 р.

Ігор Гусаков ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Львів, 2017 р.

  21 січня 2017 р. на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства на Львівщині. Понад 110 учасників (а це учні 9-х, 10-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з усіх міст, районів та об'єднаних територіальних громад області) мали змогу виявити свої знання з основ правознавства, продемонструвати власну ерудицію у розкритті змісту правової термінології.
  Урочисте відкриття відбулося за участі учасників, їх батьків, керівників команд,членів оргкомітету і журі. З вітальним виступив декан юридичного факультету професор Володимир Бурдін. Голова журі доцент Роксолана Лемик та заступник голови оргкомітету, заступник директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Кацюба ознайомили учасників з порядком проведення олімпіади та виконання завдань.
  У присутності членів оргкомітету учасники різних класів в окремих аудиторіях приступили до виконання завдань.
 Ключовими сегментами олімпіадних завдань стали тести, завдання на розкриття змісту юридичних понять та юридичні задачі. Під час олімпіади школярі виявили високий рівень учнівських навчальних досягнень у засвоєнні правових підвалин суспільного життя.

Виконання завдань:
 9 клас

 10 клас

 11 клас


Робота журі:

  
  Інформацію про перебіг олімпіади також можна переглянути на сайті ЛОІППО за цим посиланням.     
  З завданнями та результатами олімпіади можна ознайомитися



Немає коментарів:

Дописати коментар