вівторок, 7 листопада 2017 р.

Ігор Гусаков Лекція-бесіда для вчителів правознавства та вчителів початкових класів «Що повинен знати педагог про кримінальний процес»

Сьогодні я мав змогу бути модератором лекції-бесіди відомого адвоката, керівника адвокатського об’єднання  «Мицик і партнери» Олега Мицика  та вчителів правознавства, початкових класів. Тема нашого спільного заняття  у Львівському ОІППО «Що повинен знати педагог про кримінальний процес». Досить цікавою була презентація адвоката. Адже чинне законодавство, що передбачає спеціальні гарантії неповнолітніх та накладає на педагогів додаткові обов’язки щодо представництва їх законних інтересів, саме по собі спонукає освітян до постійного розширення рівня власних правових знань та практичних навиків у цій сфері.
Олег Мицик торкнувся різних граней, пов’язаних із впровадженням в українську дійсність правової системи щодо захисту прав дітей, відомої як ювенальна юстиція. Особливий акцент було  зроблено на правах і обов’язках освітян у рамках цієї системи. Презентація, що її переглянули слухачі, містила численні практичні приклади та корисні статистичні дані.
Педагоги оплесками подякували Олегу Мицику за презентацію.
Щиро дякую за організаційне сприяння у проведенні заходу заступнику директора інституту Миколі Кацюбі та завідувачу кафедри педагогіки Марії Барні. Ну і звичайно дякую за підтримку та участь своїй Галині Сохань.






Немає коментарів:

Дописати коментар